Boka Riskutbildning 1

Pris 590:-   

*Välj datum:
 
*Förnamn:
*Efternamn:
*Adress:
*Postnummer:
*Postort:
*Telefon:
*Personnummer:(ÅÅMMDD-XXXX)
*E-post:
Meddelande:
 

Fält med * är obligatoriska. Bekräftelse skickas via mejl. (Ha även koll i skräpposten)

 
Villkor:
Bokningen ska betalas senast två dagar före kursstart via BG 5796-7960 (Ange namn och personnr som referens) eller på plats med Swish, nr: 123 238 04 26. MEDTAG LEGITIMATION. Avbokning ska göras senast 2 dagar innan kursstart. Vi reserverar oss för att kursen kan bli inställd. Om det sker kontaktar vi er snarast.
  

Om Riskutbildning.

Denna utbildning berör alkohol, droger samt trötthet och riskbeteende. I likhet med riskutbildning 2, halkbanan, måste denna utbildning ha genomförts innan man skriver kunskapsprovet och genomför körprovet. Vi vill med vår utbildning öka ditt kunnande om hur alkohol, droger och trötthet samt vissa andra faktorer och beteenden påverkar din förmåga att köra bil. Vår förhoppning är att du ska lära dig så mycket att du i framtiden inte själv kör bil när du inte borde och att du även ska kunna påverka människor i din närhet att inte heller göra det.

Utbildningen undervisas på svenska, vi ställer krav på att du har god förståelse för det svenska språket. Om du har en hörselnedsättning eller behöver övrig hjälp av tolkning måste du informera om detta och dennes närvaro.
Utbildningen är ca 3,5 timmar lång. Giltighetstid 5 år.